Serijal “Grička vještica” u pripremi…

Kako navodi Jadran film na svojoj informativnoj stranici, održan je sastanak lidera grada Zagreba na čelu s gradonačelnikom Milanom Bandićem, načelnikom gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport, Ivicom Lovrić s jedne strane i predstavnicima Projekta Grička vještica, direktorom Jadran Filma Vinkom Grubišićem, direktoricom produkcije  Anom Habajec i glavnim scenaristom serijala Rolandom Moore s druge strane. Sastanku je nazočila i direktorica Turističke zajednice Grada Zagreba  Martina Bienenfeld.

Podsjetimo, serijalgricka-vjestica će se snimati na poznatim lokacijama grada Zagreba i kao takav će predstavljati dodatnu turističku promociju grada Zagreba.

Uz veliku podršku Grada Zagreba i Turističke zajednice Grada Zagreba, predstavništvo Jadran Film navodi kako je ponosno na projekt te izražavaju želju i plan o otvaranju muzeja posvećenom isključivo Mariji Jurić Zagorki.

Trogodišnji rad na projektu, od traženja lokacija do pripreme scenarija dolazi svom kraju i predviđa se početak snimanja serije sredinom 2017. godine!

Više o samom projektu potražite na stranicama Jadran filma.

 

.

 

1 responses to “Serijal “Grička vještica” u pripremi…

Komentiraj